Vijesti

Memorijalni malonogometni turnir "Fr. Dominik Barač"

2015 11 23 Malonogometnij


Trogir, 23.11.2015. - U sklopu dvodnevnog obilježavanja 70. godišnjice mučeničke smrti dominikanca fr. Dominika Barača u subotu 21. studenoga 2015. u sportskoj dvorani u Trogiru održan je memorijalni malonogometni turnir "Fr. Dominik Barač".

 

Tom su prigodnom malonogometne snage odmjerili ekipe dominikanaca, veterana 4. gardijske brigade, katoličkih svećenika iz Splita te ekipa hotela "Sv. Križ" iz Čiova koja je i organizirala turnir.

 

U prvoj su utakmici dominikanci pobijedili veterane nakon izvođenja jedanaesteraca rezultatom 7:6, a katolički su svećenici pobijedili ekipu hotelskih čiovskih nogometaša rezultatom 4:0.

 

U utakmici za treće mjesto veterani 4. gardijske brigade pobijedili su hotel "Sv. Križ" rezultatom 3:1, dok su u finalu splitski katolički svećenici pobijedili dominikance rezultatom 2:1. Pehari za prvo i drugo mjesto najuspješnijima su uručeni na zajedničkom druženju nakon turnira u hotelu "Sv. Križ" na Čiovu.

 

Za najboljeg golmana proglašen je dominikanski provincijal fr. Anto Gavrić, a izražena je i želja da memorijalni malonogometnu turnir "Fr. Dominik Barač" u Trogiru postane tradicionalan.  

 

 

 

T. B.