Vijesti

Glasnici nade snimaju novi album


naslovnagnNakon što su proslavili Uskrs u svojoj obitelji i u svojoj redovničkoj zajednici, Glasnici su se na Uskrsni ponedjeljak našli zajedno u dominikanskom samostanu Sv. Nikole na Korčuli, gdje su iskrcali gitare i pojačala; uz to su donijeli i puno dobre volje i raspoloženja – i dakako 12 novih pjesama, od koji će se 9 naći na novom (6. po redu) nosaču zvuka, naslovljenom: „Dominik ok“.

 

 

U utorak, 14. travnja, u prijepodnevnim satima, Glasnici su ušli u studio Sandra Bačića, na Korčuli - gdje su započeli snimanje novih pjesama. Već na prvim odsviranim rifovima moglo se zamijetiti da se radi o nečemu najžešćemu što su Glasnici do sada snimili.

Bit će to grom s juga, koji će još više učvrstiti „christian rock“ na ovim našim prostorima, a kojemu su Glasnici začetnici. Uz Antu i Jadranka, ovaj put je od početka u snimanju s njima i njihov prijatelj Zlatan Ćehić - Ćeha (pjevač i bas gitarista Dviljih jagoda i Trix-a).

Zajedno s audio zapisom, u ruke slušatelja doći će i dvd, na kojemu će se naći puno interesantnoga materijala iz proteklih 20 godina rada Glasnika nade. Novi cd/dvd (bogato upakiran s još nekim sitnicama) pojavit će se na tržištu 8. kolovoza, kada se slavi blagdan sv. oca Dominika. - Tim povodom upriličit će se i promocija novog albuma, u novouređenom klaustru dominikanskog samostana sv. Nikole na Korčuli, gdje će Glasnici nade do zore rokat žestoko i kršćanski - rokat će za Gospodina.